Geniet van een prachtig tuinfeest met één van onze tenten

Contacteer ons vrijblijvend

Een volledige service voor uw tuinfeesten

Tenten op maat voor uw tuinfeest

Tentenverhuur Joris bekijkt samen met u welke tent het best geschikt is voor uw tuinfeest. Onze expertise opgebouwd na verscheidene jaren ervaring helpt u om dit feest te plannen. Kadertenten, pagodetenten, starshade tenten inclusief een stevige vloerconstructies zijn slechts enkele mogelijkheden.


Van tafel tot de inkleding: wij verzorgen alles

U hoeft niet eindeloos contact op te nemen met verschillende bedrijven om uw feest te plannen. Wij verzorgen niet alleen de installatie en constructie van uw tent maar voorzien ook een uitgebreide selectie tafels, stoelen, tapijten en houten vloer, rode lopers, verwarmingselementen, sfeerverlichting, WC-wagens en nog zoveel meer.


Tentenverhuur Joris: de oplossing voor een prachtig tuinfeest

De tenten worden door ons opgezet en afgebroken. Bovendien zijn onze constructies voorzien om in zo goed mogelijke mate rekening te houden met de weersomstandigheden. Voor onze stretchtenten bieden wij bovendien zelfs een Slecht Weer Garantie aan!


Vraag een offerte aan »


Inrichting tuinfeest

 

Inrichting feest kadertent

Aankleding van de tenten

Bij ons kan je terecht voor de inrichting van de tent voor elke gelegenheid.

Je kan kiezen uit verschillende soorten tafels en stoelen, tapijten en houten vloer, rode lopers, verwarmingselementen, sfeerverlichting, WC-wagens en nog zoveel meer.


Vraag een offerte aan »


We garanderen je de perfecte inrichting voor elk feest!


 

Geïnteresseerd? Contacteer ons

En wij verzorgen uw droomfeest