Ontdek ons ruim gamma aan tenten

Contacteer ons vrijblijvend

Een uitgebreid gamma aan tenten

Pagodetenten

  Pagodetenten

Pagodetenten beginnen vanaf afmetingen van 5x5 meter en 6x6 meter. Deze tenten zijn uiterst geschikt om uit te breiden in alle richtingen en vormen. Dit toch tot afmetingen van zelfs 12x18 meter.  Deze pagodetenten zijn trouwens inzetbaar voor verschillende type evenementen.

Kadertenten

  Kadertenten

Aluminium hallen en kadertenten geïnstalleerd worden met een overspanning tot zelfs 15 meter. Bovendien beschikken ze over een geavanceerd vloerensysteem geplaatst op een metalen frame. Zo kunnen ze zelfs oneffenheden in het terrein wegwerken.

Aankleding van tenten

  Aankleding

Wij verzorgen niet alleen de installatie en constructie van uw tent maar voorzien ook een uitgebreide selectie tafels, stoelen, tapijten en houten vloer, rode lopers, verwarmingselementen, sfeerverlichting, WC-wagens en nog zoveel meer.

 

Stretchtenten

  Stretchtenten

Deze unique tent zal meteen in het oog springen bij uw bezoekers. Van 10x10 meter tot 10x15 meter biedt deze tent een oplossing voor de meest exclusieve evenementen voor een betaalbare prijs. Deze huur van deze tent komt bovendien met een Slecht Weer Garantie!

Starshade tenten huren

  Starshade tenten

De starshade tenten zijn een uniek en exclusieve constructie voor uw evenementen. Een doorsnede van 12 meter en 8 punten zorgen voor een open karakter maar deze tenten zijn toch voldoende beschermend tegen wind en eventueel een regenbui. 

Popup tent huren

  Popup tenten

De popup tent is een oplossing voor elk evenement. Deze handige tenten hebben een standaard afmeting van 3x3 meter en zijn geschikt voor verschillende doeleinden.

 

Aankleding van de tenten

Bij ons kan je terecht voor de inrichting van de tent voor elke gelegenheid.

Je kan kiezen uit verschillende soorten tafels en stoelen, tapijten en houten vloer, rode lopers, verwarmingselementen, sfeerverlichting, WC-wagens en nog zoveel meer.


Vraag een offerte aan »


We garanderen je de perfecte inrichting voor elk feest!


 

Geïnteresseerd? Contacteer ons

En wij verzorgen uw droomfeest